Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Leestijd: 2 minuten

Supplementen in het vliegtuig: top 3 gezond op vakantie

Vandaag willen we het hebben over een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien: supplementen in het vliegtuig!

We begrijpen dat reizen stressvol kan zijn, vooral als het gaat om het behouden van je gezondheid. Maar maak je geen zorgen, met de juiste supplementen kunnen we jouw vakantie echt naar een hoger niveau tillen. Lees snel verder om te ontdekken welke supplementen je moet meenemen en hoe je ze op de juiste manier inpakt!

Direct naar:

Supplementen in het vliegtuig: Een must-have in je bagage

Het eerste wat we vaak te horen krijgen is: "Kan ik supplementen meenemen in het vliegtuig?" Absoluut! Supplementen zijn een geweldige manier om je lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft, vooral tijdens het reizen. Dus maak je geen zorgen, je kunt gerust je favoriete supplementen meenemen en je gezondheidsroutine voortzetten, zelfs op grote hoogte!

Top 5 supplementen voor een gezonde reis

  1. Daily Essential Pack:
    Dit is onze nummer één aanbeveling voor een gezonde vakantie. Het is een handig pakketje boordevol essentiële voedingsstoffen. Deze combinatie ondersteunt je immuunsysteem, energieniveau en algemene gezondheid, waardoor je volop kunt genieten van je vakantie. Welke supplementen in de Daily Essential Pack?

  2. #17 Vegan Multi:
    Dit een absolute must! Deze multi vitamine voorziet je van alle belangrijke vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft tijdens het reizen. Het geeft je een extra boost en zorgt ervoor dat je je stralende zelf blijft, waar je ook naartoe gaat.

  3. #07 Digest Complex:
    We begrijpen dat het verteren van voedsel soms een uitdaging kan zijn, vooral tijdens het reizen. Dit supplement bevat een mix van enzymen en kruiden die je spijsvertering ondersteunen, zodat je kunt genieten van de lokale delicatessen zonder dat je je ongemakkelijk voelt. Het is jouw geheime wapen tegen een opgeblazen gevoel en indigestie!

Supplementen in het vliegtuig: hoe neem je ze mee op reis?

Het inpakken van supplementen kan een beetje verwarrend zijn, maar maak je geen zorgen, wij hebben wat handige tips voor je. Zorg er allereerst voor dat je je supplementen in hun originele verpakkingen bewaart. Dit voorkomt verwarring en helpt je bij eventuele douanecontroles. Daarnaast kun je kleine pillendoosjes gebruiken om je dagelijkse doses te scheiden. Op die manier kun je eenvoudig je supplementen innemen zonder gedoe.

Met onze #99 Goldea Pillen Bewaardoos. Super handig om je supplementen mee te nemen op vakantie!

Speel slim in op de zon

Als je van plan bent om te genieten van een heerlijke zonvakantie, hebben we een speciale tip voor je. In plaats van vitamine D3, raden we aan om astaxanthine mee te nemen. Astaxanthine is een krachtige antioxidant die je huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Het helpt ook om je huid gezond en stralend te houden, zelfs na een dagje zonnebaden. Dus vergeet niet om dit kleine wondermiddel toe te voegen aan je reistas!

Douanecontroles: Een snelle check

Voordat je het vliegtuig instapt, is het belangrijk om te weten hoe je supplementen worden gecontroleerd bij de douane. Het is geen probleem om je supplementen mee te nemen, maar het is altijd een goed idee om de regels en voorschriften van je specifieke bestemming te controleren. Zorg ervoor dat je je supplementen in hun originele verpakkingen bewaart en houd eventuele voorschriften of beperkingen in gedachten. Op die manier kun je zonder zorgen door de douane gaan en je reis zorgeloos voortzetten.

Conclusie supplementen in het vliegtuig

Met de juiste supplementen in je bagage ben je klaar voor een gezonde en onvergetelijke vakantie! Vergeet niet om je Daily Essential Pack, Vegan Multi en Digestion Complex in te pakken voor een optimale gezondheid tijdens je reis. En als je op een zonvakantie gaat, vervang dan Vitamine D3 door het krachtige Astaxanthine om je huid te beschermen. Zorg er ook voor dat je de regels rondom voedingssupplementen controleert bij de douane, zodat je zonder gedoe kunt genieten van je vakantie.

Lees hier meer: over je huid op een natuurlijke manier beschermen tegen de zon. Vol tips en tricks.

Voor uitgebreid advies en meer informatie raden we je aan om contact op te nemen met onze orthomoleculair voedingsdeskundige. Wil je dagelijk health tips en tricks ontvangen? Check onze Instagram pagina.

Supplementen in het vliegtuig?

Absoluut! Ze zijn jouw geheime wapen voor een gezonde en gelukkige vakantie. Lees hier alle tips en tricks.